Fascination About brukt iphone

Wiki Article

De kan for eksempel ha noen mindre kosmetiske skader som en ripe eller bulk, og brukermanual fileølger ikke alltid med. Dersom male ikke bryr seg om produktet ser litt brukt ut kan person få en skikkelig god deal!

Allow 2 Monthly bill cycles from legitimate submission and validation of trade in. Tax on pre-credit rating price tag owing at sale. Minimal-time offer; topic to alter. Qualifying credit history, info prepare, and trade-in in great condition essential. Max 4 promotional provides on any iPhone for every account. May not be combinable with a few gives or discount rates. Activation demanded. Call T-Mobile just before cancelling assistance to continue remaining Monthly bill credits on current gadget, or credits quit & harmony on expected finance arrangement is because of.

Hvitevarene i vårt sortiment er som regel returer, utgåtte modeller eller varer med transportskadet emballasje. Hvis en av våre hvitevarer skulle ha en skade vil disse fileå tilstandsgradering A eller B. Tilstand A betyr at varen har en kosmetisk skade som ikke vil synes når produktet er montert og tilstand B innebærer at varen har en mindre kosmetisk skade på fronten.

Hvorfor er det smartere at købe en refurbished mobiltelefon istedet for en ny?Vidste du, at det er smartere at købe en brugt mobiltelefon conclusion en ny? Her er seks gode grunde til, at du skal vælge en brugt mobiltelefon hos Swappie.

Afhængigt af modellen kan du typisk forvente, at en brugt iPhone least koster omkring twenty five % below markedsprisen – og hos Telerepair er det ofte langt billigere conclusion det. Hvis vi below eftersynet har fundet en fejl eller en skadet komponent, har vi udskiftet den beskadigede del med enten en ny eller genbrugt reservedel – uden at det går udover prisen.

De mobilene som ikke greatestår kvalitetssjekken vår anses som dårlige i stand og kan derfor ikke selges videre, Gentlemen det betyr ikke at deler av mobilen ikke kan gjenbrukes.

Mobilen kan inneholde tredjepartsdeler og den har ikke blitt reparert, reprodusert eller pusset opp av Apple.

Statistikken fra informasjonskapsler er anonymisert, det vil si at more info den ikke er koblet til abonnementet ditt, eller til deg som man or woman. En informasjonskapsel er ikke et plan, og den kan heller ikke inneholde virus.

Den tredje typen er en statistikk-cookie som brukes for at vi skal vite hvor mange besøkere nettsidene har.

Alle varene er funksjonstestet og ingen av disse skadene vil påvirke produktets bruk eller funksjon uansett tilstandsgradering.

Du har mulighed for at booke reparationen online, hvor du med det samme kan se prisen på din reparation.

Med God Som Ny kan du være trygg på at du fileår en mobil som fungerer som den skal, og det er kun de mobilene som greatestår en omfattende kvalitetssjekk som blir godkjent. Dersom for eksempel skjermen er skadet, bytter vi den ut med en ny skjerm hos et autorisert verksted.

Det giver dig samme beskyttelse, som havde du købt en spritny iPhone design til flere tusinder af kroner.

De C-graderte mobilene er teknisk i samme tilstand som B-graderte mobiler, og alle funksjoner fungerer helt optimalt. C-graderte mobiler har ytterligere lavere pris og her er det derfor mye penger å spare for deg som kunde.

Report this wiki page